Nest-Fly technologies is opgericht om het autonoom vliegen met drones sneller mogelijk te maken. Door ons te richten op deelcomponenten kunnen wij de beste drone-in-abox solutions aanbieden voor elke soort drone. Focus is de sleutel tot excelleren in een bepaald veld. Daarom richten wij ons enkel op het fabriceren van box systemen die geïmplementeerd kunnen worden bij verschillende drone types en systemen.

Maar wie is Nest-Fly? Nest-Fly technologies is een spin-off van Saxion University of applied science. Het avontuur begon bij het Next level project van het lectoraat Mechatronics. Het doel van dit project was een autonoom drone systeem bouwen voor de veiligheidsdiensten. In het project werd een “proof of concept” gebouwd voor een drone docking systeem. In twee jaar tijd werd dit systeem verder ontwikkeld tot een volledig werkend prototype. 

Na aanleiding van dit project ontstond er een vraag vanuit de markt naar het land en laadstation van Saxion. Omdat een onderwijsinstelling hieraan niet kan voldoen is Nest-Fly ontstaan. Door een duurzame samenwerking tussen Nest-Fly technologies en Saxion University of applied science zal ervoor gezorgd worden dat de beste drone docking systemen gebouwd kunnen worden. 

Onze missie

Wij maken de beste universele drone docking systeem van de wereld. 

Onze kijk

Wij zijn het bedrijf dat automatisering de lucht in tilt door met beide benen op de grond te blijven staan. Wij geloven dat voor elke drone een veilig nest gebouwd moet worden, zodat de drones het werk van mensen elke dag veiliger, efficiënter en makkelijker maken. Daarom leggen wij ons vertrouwen in duurzame samenwerkingen die drone technieken naar een nieuwe hoogte brengt.